Secretele unei școli private de succes

Postat de Data: mai 24, 2021

Elevi fericiți și pregătiți pentru viitor, părinți mulțumiți, cadre didactice motivate și apreciate. Acestea sunt cele 3 direcții care asigură succesul pe piața emergentă a unităților de învățământ private. Potrivit Institutului Național de Statistică procentul școlilor private, raportat la numărul total al unităților de învățământ,  a crescut de la 3%, la 5% în doar un singur an școlar.

Unitățile de învățământ private trebuie să le demonstreze părinților că merită să își înscrie copilul acolo și, în același timp, trebuie să facă față concurenței din ce în ce mai mari. Părinții fac cercetări riguroase înainte de a decide unde să își înscrie copiii, fiind vorba de o investiție mare, lunară pe care trebuie să o susțină pe o perioadă îndelungată. Tocmai de aceea, dacă ești implicat în conducerea unei școli private știi că ți-ar prinde bine să fii cu un pas înaintea concurenței. Până la urmă, nimic nu garantează părintelui că a făcut alegerea potrivită. De aceea, ai nevoie de dovezi de încredere, sau altfel spus, informații obiective și demonstrabile, pe lângă un marketing bun.

Rolul tehnologiei în succesul școlilor private

 

Sistemul de învățământ privat se diferențiază de cel public atât din punct de vedere al felului în care este abordată programa națională, cât și prin dotările și serviciile pe care le pune la dispoziția beneficiarilor. Astfel, vorbim despre transport către școală, mese la prânz, metode alternative sau internaționale de predare, clase cu dotări extraordinare și cu elevi puțini. Și lista poate continua.

Întrebarea este cum poți asigura toate condițiile pentru a face performanță și să te diferențiezi de competitorii tăi care, de asemenea, au acces la aceleași dotări și instrumente ca și tine. Învățământul se digitalizează și e momentul să fii promotorul educației digitale în România.

„Educația digitală presupune utilizarea tehnologiilor și a resurselor digitale în actul educațional, față în față cu elevii, în sălile de clasă. Interacțiunea, conectivitatea și atractivitatea orelor crește exponențial. La fel și interesul elevilor pentru școală. Potrivit studiilor și experienței noastre în implementarea de proiecte de digitalizare a educației, utilizarea eficientă a tuturor tehnologiilor pe care le oferă un instrument precum tabla sau display-ul interactiv, îi motivează pe elevi să participe activ la ore și să își însușească și mai clar noțiunile predate. Așadar, educația digitală nu este un sinonim pentru învățământul online cu care am fost nevoiți să ne obișnuim rapid în ultima perioadă. De altfel, educația digitală, poate cuprinde modalitați de predare și evaluare la distanță. În acest context, propunem o soluție integrată pentru a sprijini unitățile de învățământ în dotarea și utilizarea tehnologiilor digitale interactive”, a precizat Magdalena Olaru, manager nextclass.ro –  divizia educaționala Quartz Matrix.

 

Soluția integrată nextclass.ro: tehnologie digitală interactivă de ultimă oră + finanțare cu avans zero + instruirea cadrelor didactice

Acum grădinițele, școlile primare și gimnaziale, liceele și colegiile, afterschool-urile sau centrele de învățare private pot beneficia cu ușurință de avantajele pe care le oferă tehnologia digitală modernă în procesul educațional. Soluția integrată pe care nextclass.ro o propune cuprinde atât partea de software pentru construirea lecțiilor digitale, managementul clasei și procesul de predare-evaluare online, cât și instalarea echipamentelor și instruirea cadrelor didactice.  Puteți beneficia și de o finanțare de până la 200.000 de lei, în condiții foarte avantajoase, cu avans zero, pentru implementarea acestei soluții.

Colaborăm cu Promethean, liderul mondial în echipamente interactive pentru educația digitală și de aceea, astfel puteți face parte dintr-o comunitate peste 4,5 milioane de profesori și elevi din întreaga lume. Veți avea la dispoziție o bibliotecă media integrată cu modele 3D, videouri educaționale, materiale audio și imagini, precum și posibilitatea de a încărca manuale în format PDF și crearea de caiete interactive.

Considerăm extrem de importantă instruirea cadrelor didactice în utilizarea acestor tehnologii moderne la potențialul maxim, pentru un proces educațional care să ușureze munca profesorilor și să crească interesul elevilor. De aceea, vă puteți baza pe cursurile de formare nextclass și pe suport în utilizarea echipamentelor. Punem la dispoziție tehnologii și software educațional pentru elevi și profesori, săli de clasă, laboratoare de informatică, laboratoare pentru învățarea limbilor străine.

Regândește educația pentru viitor!

Mersi sus