Software Educațional Mozaik Education

Quartz Matrix - Partener autorizat Mozaik Education în România

mozaBook este un soft educațional interactiv pentru profesori care oferă opțiuni versatile și inovatoare de ilustrare, animare și prezentare. Cadrele didactice au la dispoziție un bogat conținut interactiv, aplicații integrate de dezvoltare a competențelor, de ilustrare și de exersare și un laborator virtual. Toate acestea ușurează pentru elevi înțelegerea și însușirea noțiunilor predate.

Peste 1200 de animații 3D disponibile

Peste 1200 de animații 3D disponibile

Dacă o lecție cuprinde și animații 3D, acestea pot fi redate prin intermediul mozaBook. Modelele tridimensionale pot fi rotite în mod liber, iar cele mai multe conțin narațiuni, animații incorporate și teste. Utilizatorul poate naviga ușor în scenele complexe, iar etichetele de texte, disponibile în mai multe limbi, reprezintă un instrument excelent pentru învățarea limbilor străine. MozaBook oferă acces la biblioteca media care conţine peste 1200 de modele 3D interactive, sute de videouri educaţionale, fișiere audio și fișe de lucru.

Peste 100 de aplicații tematice

Peste 100 de aplicații tematice

Sunt disponibile peste 100 de aplicaţii tematice pentru mai multe materii: matematică, limba română, biologie, geografie, istorie, educație muzicală, educație artistică, chimie, fizică. Aplicațiile sunt îmbogățite permanent cu funcții noi, iar instrumentele și jocurile oferite permit elevilor o experiență plăcută, chiar distractivă, de acumulare a cunoștințelor la ore și de înțelegere a noțiunilor predate. Cu ajutorul aplicațiilor tematice, școlarii din ciclul primar au posibilitatea să-și dezvolte aptitudinile de bază, în timp ce elevii din învățământul gimnazial și liceal au la dispoziție instrumente unice de ilustrare și de experimentare. Exercițiile create în aplicații și laboratoare virtuale pot fi salvate.

Manuale digitale proprii

Manuale digitale proprii

Dacă profesorul are la dispoziţie versiunea electronică a manualului în format PDF, o poate deschide în mozaBook. Softul educațional recunoaște automat imaginile, iar cadrele didactice pot crea secţiuni personalizate de pagină pe care să le prezinte în clasă. Aplicația are posibilitatea de a analiza textul manualului și recomandă conţinut interactiv legat de subiectul tratat în cadrul lecției. Aceste recomandări pot fi acceptate și redate sau, dimpotrivă, șterse. Cadrele didactice pot căuta conţinut (modele 3D, videouri educaţionale, materiale audio, imagini) fie în biblioteca media integrată în programul mozaBook, fie pe internet sau pe propriul computer.

Editor de teste

Editor de teste

Pot fi create ușor și rapid fișe de lucru complexe prin folosirea unei mai varietăți de teste predefinite puse la dispoziție în acest soft educațional mozaBook. Acestea pot avea una sau mai multe variante de răspuns și permit, printre altele, asociere, cuvinte încrucișate, identificarea greșelilor, hărţi mute ori completarea de tabele. Testelor personalizate le pot fi adăugate imagini, videouri sau fișiere audio. Aveți posibilitatea de a importa automat teste predefinite din modelele 3D și instrumentele mozaBook pe care le puteţi modifica sau utiliza imediat.

Contactați-ne dacă vreți să achiziționați un soft educațional Mozaik Education

    Mersi sus