Am întrebat 100 de profesori ce funcționalități le plac la display-ul Promethean

Postat de Data: octombrie 17, 2023

Display-ul interactiv Promethean este unul dintre dispozitivele preferate ale profesorilor din întreaga lume, datorită funcționalităților sale remarcabile și a capacității de a transforma sălile de clasă în spații de învățare captivante.

Am întrebat 100 de profesori ce funcționalități le plac la display-ul Promethean.  Vă prezentăm cele mai îndrăgite caracteristici ale acestui display dedicat educației. 

Posibilitatea de a împărți ecranul display-ului în două

Posibilitatea de a împărți ecranul display-ului Promethean și de a lucra simultan este o caracteristică semnificativă și apreciată de către profesori. Această funcționalitate permite profesorilor să împartă ecranul în două zone distincte și să aibă acces la mai multe surse de conținut afișate simultan, ceea ce sporește interactivitatea și flexibilitatea în timpul lecțiilor sau prezentărilor. Profesorii pot aloca o zonă pentru scris sau desenat, o altă zonă pentru afișarea unui document, a unei prezentări sau a unei pagini pe internet.

Adnotarea și sincronizarea manualului digital cu instrumentele Whiteboard-ului

Profesorii pot face adnotări în timp real în timpul lecțiilor și a prezentărilor. Adnotarea permite profesorilor să evidențieze puncte cheie, să traseze diagrame sau să răspundă la întrebările elevilor în mod dinamic.

Înregistrarea video a lecțiilor

Înregistrarea lecțiilor video pe display-ul Promethean în timpul lecțiilor aduce mai multe avantaje atât pentru profesori, cât și pentru elevi. Înregistrările pot servi ca resurse suplimentare pentru lecții, iar elevii pot urmări lecțiile oricând, de oriunde. Profesorii pot păstra înregistrările ca resurse de arhivare pentru a documenta ceea ce au predat și pentru a le folosi ca referințe pentru viitor.

Aplicația Spinner și Timer 

Aplicația Spinner și Timer sunt instrumente interactive disponibile pe display-urile Promethean care aduc beneficii semnificative în contextul educațional. Aplicația Spinner este perfectă pentru a selecta aleatoriu subiecte sau pentru a crea liste de elevi. Timerul este util pentru a gestiona timpul în clasă. Profesorii pot seta un cronometru pentru a marca durata unui test, a unei pauze sau a oricărui alt interval de timp. 

 
Mersi sus