Clasa inteligentă - Oferta PNRAS

icon1

Produse disponibile in stoc cu livrare rapida

icon2

Training personal didactic pentru produsele achiziționate prin PNRAS

icon3

Instalare echipamente și suport tehnic online și telefonic

icon4

Integrarea produselor noi cu echipamentele deja existente în instituție

icon5

Garanția produselor digitale

icon6

Acces la pltforma online de training și instruire Promethean

Ce înțelegem prin clasă inteligentă?

O clasa inteligentă integrează display-uri interactive, sofware educațional, laptopuri/computere, routere wireless, soluții de printing (multifuncționale, imprimante), camere web, camere de documente, stații de încărcare dispozitive etc.. Opțiunile sunt variate. Având în vedere că fiecare școală are nevoile proprii și merită o soluție personalizată, vă invităm să contactați consultanții noștri pentru o soluție de digitalizare dedicată școlii dumneavoastră.

Clase de tip Afterschool sau activități remediale

Realizarea unei clase de tip afterschool sau activități remediale dotată cu: Tablă interactivă tip Display Promethean (75” SAU 86” ), acces pentru 3 ani in platforma Mozaik Education atât pentru profesori cât și pentru elevi, laptopuri sau tablete pentru fiecare elev și conexiune la internet, stații de încărcare pentru dispozitivele mobile, MFC etc.

Laboratoare de tip Stem

Realizarea unui laborator de tip Stem dotat cu: Tablă interactică tip Display Promethean (75” SAU 86”), laptopuri pentru elevi și profesor, scanner 3D, camera de documente, ochelari VR cu platformă educațională dedicată, stație încărcare dispozitive mobile.

Cabinete Fonice

Realizarea unui cabinet fonic dotat cu: Tablă interactivă tip display Promethean (75” SAU 86”), laptop profesor cu Software ProLang, dispozitive elevi cu cască și microfon.

Proiecte realizate

Profesorii de la Școala Gimnazială ,,Colonel Constantin Langa" Miroslava au beneficiat de training pentru utilizarea display-urilor de ultimă generație Promethean, în urma dotării sălilor de clasă cu aceste echipamente.

În cadrul proiectului a avut loc dotarea a 10 săli de clasă (5 săli de clasă la Școala Ruși și 5 săli de clasă la Școala Satu Nou cu display-uri interactive 75″ Promethean cu librărie și conținut educațional și achiziționarea a 20 laptopuri pentru profesori, Licența Mozaik Teacher 3 ani + 1 multifuncțională.

Digitalizarea nu este un scop în sine în educație

Scopul este învățarea, iar toate tehnologiile, echipamentele și software-ul educațional din clasa inteligentă propuse de noi, Quartz Matrix, reprezintă instrumente dedicate educației care deservesc profesorul și elevul.
Din perspectiva noastră ca integrator de tehnologii și soluții dedicate educației cu experiența a peste 1000 de proiecte, considerăm că este extrem de important ca fiecare școală să aleagă și să integreze soluția de digitalizare care se potrivește cu obiectivele proiectului de reducere a abandonului școlar.
Digitalizarea aduce beneficii doar atunci când este implementată corect.

Am ales pentru aceste soluții cele mai potrivite echipamente și software pentru educație

Contactați-ne pentru clasa inteligentă

Am citit si sunt de acord cu Politica privind Confidentialitatea Datelor

Sunt de acord sa fiu contactat pentru a primi prin e-mail / sms / telefon informatii comerciale cu potential interes pentru mine, despre produsele, solutiile si serviciile din portofoliul SC QUARTZ MATRIX SRL, conform Declaratiei privind confidentialitatea datelor. In baza acestui acord voi primi informari si materiale promotionale, pana la solicitarea mea de dezabonare.
Mersi sus