Clasa inteligentă - Oferta PNRAS

Obiectivele proiectului PNRAS:

  • Reducerea absenteismului și abandonului școlar
  • Creșterea procentului de promovabilitate la examenul de absolvire a clasei a 8-a
  • Îmbunătățirea proceselor de predare - învățare - evaluare
  • Îmbunătățirea climatului la nivelul școlii și la nivelul clasei
  • Îmbunătățirea interacțiunii între elevi, cadre didactice, părinți, directori, inspectori, reprezentanți ai comunității

Digitalizarea nu este un scop în sine în educație

Scopul este învățarea, iar toate tehnologiile, echipamentele și software-ul educațional din clasa inteligentă propuse de noi, Quartz Matrix, reprezintă instrumente dedicate educației care deservesc profesorul și elevul.
Din perspectiva noastră ca integrator de tehnologii și soluții dedicate educației cu experiența a peste 1000 de proiecte, considerăm că este extrem de important ca fiecare școală să aleagă și să integreze soluția de digitalizare care se potrivește cu obiectivele proiectului de reducere a abandonului școlar.
Digitalizarea aduce beneficii doar atunci când este implementată corect.

Suntem parteneri cu tradiție ai celor mai importanți producători de tehnologii pentru educație: 

Produse disponibile in stoc cu livrare rapida

Training personal didactic pentru produsele achiziționate prin PNRAS

Instalare echipamente și suport tehnic online și telefonic

Integrarea produselor noi cu echipamentele deja existente în instituție

Garanția produselor digitale

Acces la pltforma online de training și instruire Promethean

Proiecte realizare

Profesorii de la Școala Gimnazială ,,Colonel Constantin Langa" Miroslava au beneficiat de training pentru utilizarea display-urilor de ultimă generație Promethean, în urma dotării sălilor de clasă cu aceste echipamente.

În cadrul proiectului a avut loc dotarea a 10 săli de clasă (5 săli de clasă la Școala Ruși și 5 săli de clasă la Școala Satu Nou cu display-uri interactive 75″ Promethean cu librărie și conținut educațional și achiziționarea a 20 laptopuri pentru profesori, Licența Mozaik Teacher 3 ani + 1 multifuncțională.

Ce înțelegem prin clasă inteligentă?

O clasa inteligentă integrează display-uri interactive, sofware educațional, laptopuri/computere, routere wireless, soluții de printing (multifuncționale, imprimante), camere web, camere de documente, stații de încărcare dispozitive etc.. Opțiunile sunt variate. Având în vedere că fiecare școală are nevoile proprii și merită o soluție personalizată, vă invităm să contactați consultanții noștri pentru o soluție de digitalizare dedicată școlii dumneavoastră.

Clase de tip Afterschool sau activități remediale

Tablă interactivă tip display Promethean

Mozaik Education

Laptopuri și tablete

Stație încărcare dispozitive mobile

Multifuncționale

Materiale didactice TIC

Realizarea unei clase de tip afterschool sau activități remediale dotată cu: Tablă interactivă tip Display Promethean (75” SAU 86” ), acces pentru 3 ani in platforma Mozaik Education atât pentru profesori cât și pentru elevi, laptopuri sau tablete pentru fiecare elev și conexiune la internet, stații de încărcare pentru dispozitivele mobile, MFC etc.

Laboratoare de tip Stem

Tablă interactivă tip display Promethean

Laptopuri și tablete

Scanner 3D

Camera documente

Stație încărcare dispozitive mobile

Ochelari VR 

Realizarea unui laborator de tip Stem dotat cu: Tablă interactică tip Display Promethean (75” SAU 86”), laptopuri pentru elevi și profesor, scanner 3D, camera de documente, ochelari VR cu platformă educațională dedicată, stație încărcare dispozitive mobile.

Cabinete Fonice

Tablă interactivă tip display Promethean

Laptop Profesor

Tablete Android

Tablete Android

Realizarea unui cabinet fonic dotat cu: Tablă interactivă tip display Promethean (75” SAU 86”), laptop profesor cu Software ProLang, dispozitive elevi cu cască și microfon.

Am ales pentru aceste soluții cele mai potrivite echipamente și software pentru educație

Contactați-ne pentru clasa inteligentă

Am citit si sunt de acord cu Politica privind Confidentialitatea Datelor

Sunt de acord sa fiu contactat pentru a primi prin e-mail / sms / telefon informatii comerciale cu potential interes pentru mine, despre produsele, solutiile si serviciile din portofoliul SC QUARTZ MATRIX SRL, conform Declaratiei privind confidentialitatea datelor. In baza acestui acord voi primi informari si materiale promotionale, pana la solicitarea mea de dezabonare.
Mersi sus