Soluții EPSON pentru educație

Videoproiectoare, multifuncționale, imprimante Epson

Prin tehnologia creată de Epson, procesul de predare și învățare este transformat într-o activitate continuă și eficientă. Soluțiile Epson contribuie la:

  • transmiterea simplă și directă a informațiilor
  • conectarea grupurilor care lucrează împreună
  • captarea atenției
  • mobilizarea profesorilor și elevilor.

La Epson, înțelegem educația și folosim aceste cunoștințe pentru a crea o tehnologie care transformă studiul într-o activitate placută și eficientă. Soluțiile noastre conectează grupurile care lucrează împreună în același spaţiu sau la distanţă, captează atenția și mobilizează profesorii și elevii.

De la săli de clasă mici la amfiteatre sau la cursurile online, videoproiectoarele noastre sunt soluția perfectă pentru imagini uimitoare, caracteristici flexibile și operare ușoară, elimină frustrările, oboseala și neînțelegerile care pot rezulta în urma incapacității de a vedea clar și corect conținutul.

Videoproiectoarele interactive Full HD Epson reprezintă o alternativă all-in-one la display-uri, flipchart-uri și table interactive. Combinăm tehnologiile de ultimă oră cu inovațiile educaționale cele mai recente aparținând celorlalte companii de tehnologie de top, pentru a furniza soluții de afișare complete pentru studiu. Tehnologia Epson 3LCD produce imagini de 3 ori mai luminoase decât proiectoarele concurente graţie luminozităţii egale pe alb și pe culoare.

Cu gama de multifuncţionale all-in-one compacte EcoTank de la Epson, echipate cu Wi-Fi, printarea de pe dispozitivele mobile (tabletă sau smartphone) poate fi simplă şi rapidă. Împreună cu imprimanta primiţi cerneală pentru a tipări până la 14.000 de pagini, adică echivalentul a aproximativ 82 de cartuşe și este suficientă pentru aproximativ 3 ani. Instalarea este simplă, realimentarea uşoară.

Camerele de documente Full HD Epson sunt rezistente și compacte, se conectează ușor la videoproiector și transformă cursurile în activități mult mai captivante prin captarea și înregistrarea obiectelor 3D, experimentelor, afișându-le pe un ecran mare în beneficiul întregii clase.

Epson este producătorul de proiectoare numărul unu în lume din 2012 și a vândut până în prezent peste 30 milioane de videoproiectoare și 50 milioane de imprimante cu tehnologia EcoTank.

Videoproiectoare

Tehnologia Epson 3LCD produce imagini de trei ori mai luminoase decât alte videoproiectoare, având culori mai plăcute, mai luminoase și naturale. Primul proiector cu 3LCD a fost lansat de compania japoneză în 1988, iar soluția a fost perfecționată constant de-a lungul timpului. În prezent, peste 40 de branduri la nivel global mizează pe tehnologia dezvoltată de Epson – o dovadă în plus a calităților acesteia.

În ceea ce privește folosirea în unitățile de învățământ a videoproiectoarelor cu tehnologie 3LCD, acestea reprezintă soluția perfectă, indiferent de spațiul în care sunt amplasate – săli de clasă mici sau amfiteatre de mari dimensiuni. Elevii și profesorii vor avea parte de imagini clare, culori naturale și de ușurință în manevrarea aparatului. Un alt avantaj important al videoproiectoarelor este dimensiunea scalabilă a imaginii pe care o oferă pentru a asigura vizibilitate perfectă tuturor celor prezenți în sală.

Imprimante și Multifuncționale

Epson oferă o gamă completă de echipamente de printare (imprimante, multifuncționale) monocrom şi color, care sunt concepute pentru toate utilizările. Imprimantele și multifuncționalele sunt dotate atât cu tehnologii cu jet de cerneală, cât şi cu tehnologii laser și sunt bune la toate: scanează, imprimă și copiază. Oferă rapiditate, calitate superioară și costuri pe pagină reduse. Toate acestea fac din echipamentele Epson soluția perfectă pentru fiecare utilizator final.

Soluţie de predare interactivă avansată

Proiectoarele Epson pentru educaţie oferă interactivitate prin intermediul a două creioane (exclusiv EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi), cu un design nou de creion şi o gamă de vârfuri tari sau moi pentru un scris confortabil, precum şi interactivitate tactilă (exclusiv EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-680Wi).

Toate modelele dispun de funcţii extinse de adnotare fără a fi nevoie de o conexiune la PC şi de funcţia îmbunătăţită de moderator, precum şi de funcţionalităţi de împărţire a ecranului şi de modalităţi de interactivitate pentru mai multe ecrane foarte late. De asemenea, utilizatorii pot controla echipamentul adiţional, precum o cameră pentru documente, direct de la proiector, iar toate modelele sunt echipate cu intrări HDMI, difuzor integrat de 16 W şi intrare pentru microfon.

Aflați mai multeAflați mai multe

Videoproiectoare instalabile

Oferiți experiențe de învățare și prezentare inspiraționale

Adăugați creativitate și inspirație i în mediile de învățare moderne.
Implicați studenții și elevii cu gama Epson de soluții de afișare pentru educația. Montați cea mai potrivită lentilă pentru orice scenariu de afișare cu noul proiector emblematic, EB-L1070U cu o gamă de 10 lentile Epson interschimbabile. Captivați publicul cu o luminozitate de până la 6.000 de lumeni și o rezoluție WUXGA Full HD furnizate de gama EB-L600. Înlocuiți modelele de modă veche bazate pe lampă într-o gamă de spații mari de predare și de conferință cu o performanță la prețuri accesibile.

Aflați mai multeAflați mai multe

Multifuncţionalele EcoTank

Un multifuncţional EcoTank este fundamental diferit de majoritatea imprimantelor – în loc de cartuşe, acesta vine cu un rezervor mare pe care îl puteţi umple cu cerneală din recipientele incluse. Încă de la început, aveţi suficientă cerneală pentru a printa până la 14.000 de pagini – ceea ce înseamnă că economisiţi timp şi bani, deoarece nu schimbaţi frecvent cartuşele. Instalarea este simplă, realimentarea este uşoară şi nu vă murdăriţi, apoi beneficiaţi de printări de calitate, pe bandă rulantă.

Aflați mai multeAflați mai multe

Imprimante cu jet de cerneală

Treceţi de la o imprimantă laser la o imprimantă cu jet de cerneală de la Epson pentru a economisi timp şi pentru a creşte productivitatea. Un multifuncţional Epson cu jet de cerneală este de până la 3,5 ori mai rapid şi necesită cu până la 98%3 mai puţină intervenţie comparativ cu o imprimantă cu laser.

Aflați mai multeAflați mai multe

Contactați-ne pentru soluții EPSON pentru educație

    Mersi sus