Poly – Soluții pentru educație

Soluțiile de partajare video, vocală și de conținut Poly oferă experiențe de învățare la înalt nivel

„NOUL NORMAL” REDEFINEȘTE EDUCAȚIA

Într-o perioadă în care situația sanitară a forțat învățământul să se adapteze mediului online, redefinind felul în care sunt predate lecțiile, e nevoie de soluții video și audio accesibile și adaptabile care să îi ajute pe profesori în interacțiunea cu elevii. Acestea trebuie să le fie utile și în cazul lecțiilor care se desfășoară, fizic, în sălile de curs.

În acest scop, Poly oferă soluții video și audio care pot fi folosite atât de cei prezenți la școală, cât și de cei care participă la lecții de la distanță, prin intermediul internetului.

Soluțiile Poly sunt simplu de utilizat și asigură interoperabilitate extinsă, ceea ce conduce la creșterea capacităților de predare și de comunicare a profesorilor și elevilor.

Descărcați prezentarea soluțiilor pentru educație PolyDescărcați prezentarea soluțiilor pentru educație Poly

SOLUȚII POLY PENTRU EDUCAȚIE

Camera de videoconferință Poly EagleEye Mini HD

Imagini clare pentru o experiență video excelentă

Una dintre cele mai întâlnite probleme în cazul lecțiilor online o reprezintă calitatea sunetului și cea a imaginii. Cadrele didactice au nevoie să fie văzute și auzite cât mai bine posibil, pentru a-i ține pe școlari atenți la materia predată online. Însă camerele video și difuzoarele computerelor sau ale laptopurilor nu oferă calitatea dorită, având astfel un impact negativ asupra comunicării dintre profesori și copii. De aceea este nevoie de soluții tehnologice moderne și eficiente.

Camera de videoconferință EagleEye Mini HD

este, din acest punct de vedere, o alegere excelentă atât pentru profesori, cât și pentru elevi. Compactă și ușor de instalat, oferă imagini HD de înaltă rezoluție, culori naturale și detalii foarte clare. Pe lângă experiența video excelentă pe care o oferă în comunicarea în timpul lecțiilor online, camera de videoconferință EagleEye Mini HD este o soluție eficientă și din punct de vedere al costurilor.

Bara video Poly Studio

Pentru libertate de mișcare în timpul lecțiilor

Bara video Poly Studio este un instrument extrem de eficient atât în cazul lecțiilor ținute fizic, în sala de clasă, cât și în eventualitatea orelor ținute online. Oferă sunet clar prin intermediul microfonului integrat și imagini video de înaltă rezoluție chiar și atunci când dascălul se îndepărtează de calculatorul sau laptopul de pe care susține prezentarea.

Modulul Poly Studo beneficiază de o caracteristică de urmărire care îi permite camerei să rămână fixată pe profesor și când acesta se deplasează.

Se conectează printr-un singur cablu USB și permite cadrelor didactice să folosească orice platformă video își doresc – Zoom, Google, Skype ori Microsoft Teams. În plus, poate fi controlată facil cu ajutorul unei telecomenzi.

Fiind mobilă și ușor de montat, bara video Poly Studio poate fi mutată fără probleme de acasă în sala de clasă.

 

Sistemul de videoconferință EagleEye Cube

Calitate video și audio excepțională

Mic, dar incredibil de puternic. Este caracterizarea care i se potrivește perfect sistemului de videoconferință EagleEye Cube. Mărimea cubului EagleEye – nu mai mare de 8 centimetri – nu trebuie să vă păcălească. Sistemul este capabil să ofere imagini de înaltă rezoluție și sunet clar, fără distorsiuni, asigurat de două microfoane încorporate. Cu ajutorul EagleEye Cube îi veți putea vedea și auzi pe ceilalți participanți la curs sau la discuție ca și cum ați fi în aceeași sală.

Cubul EagleEye permite profesorilor libertatea de mișcare în timpul lecțiilor, prin capacitatea sistemului de încadrare a participanților și urmărire a boxelor.

 

Căști Plantronics BLACKWIRE C5220

Când sunt nevoiți să poarte căștile mai multe ore pe zi, cum este în cazul cursurilor online, profesorii și elevii au parte de o experiență cu adevărat obositoare. După o perioadă mai lungă, confortul acustic are de suferit, iar presiunea exercitată pe urechi devine la un moment dat extrem de deranjantă.

O soluție excelentă pentru această situație o reprezintă căștile Plantronics Blackwire  C5220. Acestea sunt concepute pentru a fi purtate toată ziua și oferă confort prin forma ergonomică și pernele moi, care au și calitatea de a anula zgomotul pasiv. În acest fel, aveți parte de o calitate a sunetului ridicată, în timp ce un microfon precis reglat permite transmiterea doar a vocii dumneavoastră, acoperind convorbirile din apropiere.

Contactați-ne pentru soluții Poly

Contactați-ne pentru soluții Poly

    Mersi sus