SmartLab

Am construit propunerea de laborator inteligent astfel încât fiecare beneficiar să aibă flexibilitatea de a alege și de a-și configura laboratorul inteligent în viziunea proprie, respectând totodată cerințele minime din Ordinul de ministru 6416/ 15.12.2022.

Parteneriate pentru educație cu:

Laborator digital pentru limbi străine - Prolang

Laboratorul ProLang reprezintă o soluție modernă pentru creșterea calității și eficienței procesului de învățământ. Scopul dezvoltării acestui laborator digital este de a crește gradul de implicare și participare al elevilor în exerciții de învățare a limbilor străine și de a oferi posibilitatea de a exersa vorbirea într-un grad mai ridicat decât într-o clasă tradițională. ProLang este dezvoltat pentru a asigura infrastructura audio necesară predării moderne a limbilor străine.

Trunchi comun

Tablă interactivă tip display Promethean

Imprimantă 3D

Scaner 3D fix

Robot cu braț multifuncțional

Kit robotic pentru avansați

Creion 3D

Camera videoconferință și sistem sunet

Laptop și sistem All-in-one

Mobilier

Filiera teoretică

Software Educațional Mozaik Education

Kituri robotice pentru avansați/începători

Filiera lingvistica

Laborator fonic ProLang

Contactați-ne pentru oferta SmartLab

Am citit si sunt de acord cu Politica privind Confidentialitatea Datelor

Sunt de acord sa fiu contactat pentru a primi prin e-mail / sms / telefon informatii comerciale cu potential interes pentru mine, despre produsele, solutiile si serviciile din portofoliul SC QUARTZ MATRIX SRL, conform Declaratiei privind confidentialitatea datelor. In baza acestui acord voi primi informari si materiale promotionale, pana la solicitarea mea de dezabonare.
Mersi sus