Platforma e-Learning

Realizată în concordanță cu nevoile profesorilor și elevilor, platforma e-Learning ACCED este un produs dezvoltat de compania Quartz Matrix, prin departamentul propriu de cercetare-dezvoltare.

Platforma e-Learning

Învățământul, educația digitală în special, reprezintă un domeniu pe care noi, cei de la Quartz Matrix, îl susținem de ani buni. O facem prin dezvoltarea și actualizarea în permanență a unor soluții pentru predarea și învățarea interactivă a lecțiilor. Aplicațiile pe care le punem la dispoziție au îmbunătățit comunicarea dintre profesori și elevi, inclusiv cea la distanță.

Am ținut cont întotdeauna de nevoile, de specificul și de necesitatea dezvoltării școlii românești. De aceea am proiectat și realizat resurse educaționale pentru fiecare materie, nivel de instruire ori grupă de vârstă.

Am asigurat tehnologia și echipamentele dedicate educației digitale, fie că a fost vorba de table interactive sau softuri educaționale. Nu ne-am oprit aici. Am înțeles să sprijinim cadrele didactice și prin cursuri de instruire, în care, cu ajutorul unor formatori specializați, le-am arătat cum se pot folosi corect și la capacitatea lor maximă produsele oferite de Quartz Matrix.

Platforma ACCED e-LearningPlatforma ACCED e-Learning
Platforma e-Learning

Am fost alături întotdeauna de educația românească – o vom face și acum, în ciuda problemelor generate de situația pandemică. Vă vom sprijini să depășiți obstacolele acestei perioade și vom transforma împreună distanțarea socială într-o apropiere digitală dintre copii și dascălii lor.
Pentru aceasta vă punem la dispoziție platforma online ACCED e-learning, mijlocul ideal prin care elevii au acces la educația la distanță, iar profesorii pot distribui lecțiile pe care nu le pot susține în această perioadă, în clase.

Prietenoasă cu utilizatorii, simplu de administrat și accesibilă de pe orice dispozitiv, platforma dezvoltată de Quartz Matrix permite o împărțire pe materii, clase și niveluri de competențe. În același timp, profesorii pot primi reacții în timp real de la elevi în ceea ce privește felul în care aceștia au înțeles informațiile prezentate.

Platforme e-Learning dezvoltate

Dascălimea RomânăInfoeducatiaAfaceri Sigure (InfoSecCenter) –  Aeroport Baneasa – Albert Design – Edu-elit-formareAutoTotalISJ IasiNapoca IT Data – Colegiul Al. Borza – Acvet Consult ServInstitutul de Pneumofiziologie Marius Nasta – TUV Austria Romania – Institutul Național de Sănătate Publică

Testimoniale

Imagine autor testimonial

„Între prioritățile strategice ale Inspectoratului Școlar Județean Iași, un loc aparte îl ocupă identificarea și rezolvarea nevoilor educaționale și de adaptabilitate pe piața muncii pentru elevii din învățământul profesional și tehnic. În acest context, s-au configurat coordonatele de derulare a Proiectului POCU Multiplicarea metodelor de Educație și a Competențelor prin Adaptarea la Nevoile Industriilor Competitive – EMPLOY MECHANICS!, ID 108847 care are ca obiectiv fundamental diversificarea metodelor de învățare specifice învățământului profesional și tehnic, prin orientarea acestora spre dezvoltarea de abordări centrate pe elev, luând în considerare nevoile de formare specifice acestuia. Tema secundară privind îmbunătățirea accesibilității, a utilizării și a dezvoltării competențelor digitale a fost abordată prin utilizarea de către membrii grupului țintă a platformei Internship&Career Hub pentru facilitarea realizării stagiilor de practică și a consilierii profesionale.
Soluția propusă și implementată de Quartz Matrix a fost o platformă de management configurată și adaptată nevoilor proiectului și în special nevoii de actualizare permanentă a rețelei de parteneri de practică pentru învățământul profesional și tehnic. Membrii echipei au răspuns prompt întotdeauna solicitărilor noastre propunând soluții fiabile, utile în implementarea cu succes a proiectului. Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru care profesionalismul si seriozitatea sunt cuvintele cheie, atunci Quartz Matrix este soluția.”

Prof. Oana BOGHIU Responsabil creare și administrare platformă online ISJ Iași
Imagine autor testimonial

„Problemele actuale de sănătate publică, așa cum este tuberculoza în România, necesită o abordare sistemică, economică, coerentă și perseverentă. Pentru a asigura sustenabilitatea sesiunilor de instruire oferite în cadrul proiectului RO19.01: „Îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei din România prin creşterea controlului tuberculozei” – Programul RO19 „Iniţiative în sănătatea publică”, finanţat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, am identificat necesitatea unei platforme e-learning care să asigure în mod economic, asincron, constant și uniform accesul tuturor profesioniștilor din rețeaua națională de control al tuberculozei la resurse de educație medicală continuă specifice domeniului lor de activitate.
Soluția propusă și implementată de Quartz Matrix a fost o platformă e-learning open source configurată și adaptată nevoilor proiectului și în special nevoii de actualizare permanentă a conținutului educațional. Colaborarea noastră a fost pozitivă în toate aspectele: analiza nevoilor, sugestii și recomandări, instruire în utilizarea platformei. Profesionalismul și seriozitatea echipei fac din Quartz Matrix un partener, nu un simplu furnizor de soluții.”

Eugenia Ghiță Membru echipă management proiect Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”
Testimonial Anterior Testimonial Urmator
Interactivitate Interactivitate

Elevii vor urmări lecțiile într-un format atractiv, iar profesorii vor gestiona mult mai simplu materia pe care o au de predat

Interfață prietenoasă Interfață prietenoasă

Navigare simplă și clară

Accesibilă de oriunde Accesibilă de oriunde

Platforma poate fi accesată de pe orice dispozitiv (telefon, tabletă, laptop, PC)

Administrare simplă Administrare simplă

Câteva clickuri și resursele educaționale sunt disponibile pentru vizualizare

Organizare rapidă Organizare rapidă

Împărțire pe materii, clase, competențe

Eficiență în lucru Eficiență în lucru

Feedback imediat cu privire la înțelegerea conceptelor prezentate

Contactați-ne pentru platforma e-Learning

Contact

    Mersi sus