Portofoliu proiecte

Experiența în proiecte educaționale complexe ne recomandă ca partenerul de încredere pentru proiectele dedicate învățământului.

EXPERIENȚĂ în domeniu
26 ani

EXPERIENȚĂ în domeniu

SĂLI DE CLASĂ Dotate cu tehnologie
5000 +

SĂLI DE CLASĂ Dotate cu tehnologie

LABORATOARE FONETICE
500 +

LABORATOARE FONETICE

CADRE DIDACTICE instruite în tehnologie
5000 +

CADRE DIDACTICE instruite în tehnologie

SĂLI DE CLASĂ dotate cu table și display-uri interactive
1500 +

SĂLI DE CLASĂ dotate cu table și display-uri interactive

Clientii NextClass

Proiect Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea Pașcani

Proiect Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea Pașcani
Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) - Schema de Granturi pentru Licee - „FESU Ferestre spre succes”

Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea Pașcani și-a completat infrastructura educațională cu o nouă tablă interactivă de tip display Promethean ActivPanel Titanium 75”. Montat pe suport mobil, display-ul va fi la dispoziția tuturor profesorilor care vor realiza lecții interactive, putând fi utilizat în orice sală de clasă.

 

„Am achiziționat o tablă interactivă de tip display touchscreen Promethean cu diagonala de 75″ extraordinar de intuitivă, un sistem interactiv extraordinar de intuitiv și ușor de folosit, dar foarte atractiv și necesar lecțiilor. Noi am ales să-l punem pe un stand mobil astfel încât să poată fi utilizat în orice sală de clasă dorește un anume profesor la o anumită lecție. Nu am ales varianta de a monta pe un perete. La noi la Unirea mai avem trei table inteligente, în alte trei săli, cu monitorul avem patru.”

Daniela ORĂȘANU - Director Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea Pașcani

Proiect educațional Colegiul Național Pedagogic „Carol I” și Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, ambele din Câmpulung Muscel

Proiect educațional Colegiul Național Pedagogic „Carol I” și Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, ambele din Câmpulung Muscel
Clase și laboratoare interactive

Cele două colegii de renume din județul Argeș au fost reabilitate printr-un proiect al primăriei din Câmpulung Muscel. Ținând cont de planurile conducerilor celor două școli de a atrage elevii spre laboratoare, Quartz Matrix a dotat colegiile cu câte 20 de table interactive eInstruction DualBoard pentru laboratoare. Implicarea specialiștilor noștri a dus la crearea unor laboratoare specializate pe materii, datorită celor două laboratoare fonetice ProLang de care a beneficiat fiecare unitate de învățământ, alături de laptopuri și software educațional.

Proiect educațional Școala Gimnazială nr. 18 Sibiu

Proiect educațional Școala Gimnazială nr. 18 Sibiu
Transformarea a 26 de săli în clase interactive

Cu ajutorul fondurilor europene, Școala Gimnazială nr. 18 din Sibiu a fost reabilitată, extinsă și modernizată. Echipa noastră s-a ocupat de dotarea cu tehnologie de ultimă generație, prin realizarea unui proiect pentru transformarea a 26 de săli obișnuite de cursuri în tot atâtea clase interactive. Alături de laboratoarele și sala profesorală a școlii, acestea au primit table inteligente eInstruction DualBoard, videoproiectoare şi laptopuri pentru asigurarea calităţii actului educaţional la fiecare disciplină.
Cu echipamente moderne a fost dotat și laboratorul de informatică, în timp ce profesorii de limbi străine au rămas impresionați de laboratorul fonetic ProLang oferit de Quartz Matrix.

Descriere dotăriDescriere dotări

Proiect educațional Școala Gimnazială Specială Pașcani

Proiect educațional Școala Gimnazială Specială Pașcani
„Școala multimedia”

Școala Specială Pașcani a reprezentat un proiect special pentru echipa Quartz Matrix. Copiii care învață aici o consideră a doua casă, iar cadrele didactice sunt preocupate să le ofere resurse cât mai variate pentru a-i ajuta să se dezvolte. Profesorii au observat că tehnologia modernă și stimulii senzoriali îi ajută pe cei mică să fie mai atenți, mai receptivi la ore și să reacționeze mai bine la informațiile ce le sunt oferite.

Sunt motive pentru care dascălii au început un proiect educațional de transformare a unității de învățământ într-o școală multimedia. Iar în acest demers echipa Quartz Matrix a fost partenerul de încredere, care a dotat Școala Gimnazială Specială Pașcani cu două table inteligente TouchBoard. Elevii au acces fără restricții la aceste obiecte moderne, care le sunt extrem de utile chiar și în perioade ori în orele de recreere.

Specialiștii noștri au înțeles specificul acestei unități școlare, astfel că, pentru a nu afecta activitatea de învățământ, toate operațiunile din acest proiect educațional s-au desfășurat în afara programului de lucru.

Mersi sus