ProLang – Laborator digital pentru limbi străine

Dezvoltat de compania Quartz Matrix

prin propriul departament de cercetare-dezvoltare

Premiat cu
”Marca de aur”

pentru inovația adusă în predarea limbilor străine

Premiul de excelență CNIV 2017

pentru implementarea și promovarea tehnologiilor moderne în educație și cercetare

Laboratorul digital pentru limbi străine ProLang

Laboratorul digital pentru limbi străine ProLang

Laboratorul ProLang® reprezintă o soluție modernă și interactivă pentru creșterea calității și eficienței învățării
limbilor străine în școlile din România.

Prin dezvoltarea laboratorului fonic digital ProLang®, echipa noastră a urmărit să le permită elevilor implicarea
într-un grad mai ridicat în timpul orelor de limbi străine, în timp care cadrele didactice pot interacționa mai
simplu și mai eficient cu elevii. Produsul oferit de Quartz Matrix permite exersarea pronunției într-un mod ideal,
comparativ cu predarea tradițională.

ProLang – Laborator digital pentru limbi străine

Intuitiv, foarte simplu de utilizat și actualizat constant, software-ul ProLang® oferă profesorului posibilitatea să controleze clasa, să grupeze elevii și să lucreze diferențiat/simultan cu fiecare grupă de elevi. Confortul acustic și claritatea sunetului sunt la cel mai înalt nivel.

Premiat cu ,,Marca de aur” pentru inovația adusă în predarea limbilor străine, laboratorul ProLang este dezvoltat pentru a asigura infrastructura audio necesară pentru desfășurarea activităților în clasă.

În 2017, a obținut Premiul de excelență CNIV pentru implementarea și promovarea tehnologiilor moderne în educație și cercetare.

Testimoniale

„Laboratorul fonic digital ProLang, integrat cu aplicația Mozabook de învățare a limbilor străine se dovedesc a fi instrumente de lucru extrem de interesante care stârnesc interesul elevilor (prin modelele 3D interactive, clipuri video educaționale etc.) și facilitează asimilarea rapidă de cunoștințe. Reprezintă performanța necesară unui învățamânt modern și de calitate care oferă în același timp și o modalitate distractivă de înțelegere a cunoștințelor predate.”

Monica Urdea Profesor limba engleză - Liceul Teoretic „Anghel Saligny”, Cernavodă

„Mie mi-au plăcut orele de franceză pe care le-am facut aici, au fost interactive și parcă mai vii, iar cadrul este mai adecvat secolului nostru și dorințelor noastre de aprofundare a cunoștințelor de limbă străină. Astfel de ore ar trebui, cred eu, să devină o obișnuință, iar într-o școală europeană, cum este liceul nostru, asemenea activități ar trebui să fie firești.”

Irina Caia Elevă în clasa a XII-a - Liceul Teoretic „Anghel Saligny”, Cernavodă

„Am învățat parcă mai ușor și cred că dacă am intra mai des în laborator, ne-am dezvolta mai eficient și mai rapid competențele de comunicare în limba franceză.”

Sânziana Lascu Elevă în clasa a XII-a - Liceul Teoretic „Anghel Saligny”, Cernavodă

„Laboratorul de limbi moderne ProLang instalat în școala noastră funcționează cu succes, elevii fiind mult mai interesați de disciplinele predate. Noua tehnologie face ca lecțiile să fie mult mai atrăgătoare, profesorul având posibilitatea de a folosi la cursuri o gamă mult mai variată de materiale. Dacă sistemul ProLang poate fi utilizat cu precădere la orele de limbi moderne, tabla interactivă prin programul WORKSPACE poate fi utilizată aproape la toate disciplinele. Astfel, s-au ținut ore de matematică, biologie, chimie, fizica, religie și, bineînțeles, foarte multe ore de engleză și franceză.
Elevii sunt mulțumiți și s-a remarcat o mult mai bună asimilare a cunoștințelor, într-un timp mai scurt. Un astfel de laborator ar trebui să existe în fiecare școală.”

Marius Zavastin Profesor Limba Franceză - Colegiul Agricol Fălticeni, Suceava

„Pentru profesorii de limbi moderne, laboratorul fonetic ProLang e soluția excelentă în încercarea de a aduce o pată de culoare în procesul de predare-învățare. Elevii au șansa de a asculta CD-uri, perfecționându-și astfel accentul și dezvoltându-și capacitatea de a înțelege un text într-o limbă străină. Faptul că poți lucra pe grupe cu exerciții diferite doar printr-un singur click, ușurează foarte mult munca profesorului și îi determină pe elevi să fie atenți și activi.”

Alexandru Ana-Maria Catedra de limbi străine - Colegiul Tehnic Danubiana, Roman

„Impactul pe care laboratorul ProLang îl are asupra elevilor este unul pozitiv. Aceștia sunt interesați de materialele pe care le pot primi, de faptul că orele sunt atractive, animate. Modern și practic în același timp, laboratorul poate ușura munca profesorului la catedră, dar în același timp, îl solicită să vină cu material didactic atractiv, cu soft-uri educaționale interesante pe care le poate realiza chiar personal.
Într-un cuvânt – MODERN!”

Margareta Mancaș Profesor limba engleză - Grupul Școlar Roznov, Neamț
Testimonial Anterior Testimonial Urmator
Diploma ProLang

În 2003, prima versiune a laboratorului ProLang a obținut Marca de Aur pentru inovația adusă în predarea limbilor străine.

Diploma ProLang

Noul laborator digital pentru limbi străine ProLang a obținut Premiul de excelență CNIV 2017 pentru implementarea și promovarea tehnologiilor moderne în educație și cercetare.

Alegeți ProLang dacă doriți să:

Alegeți ProLang dacă doriți să:

  • Creșteți INTERACTIVITATEA în clasă
  • Accelerați procesul de învățare a LIMBILOR STRĂINE
  • Creșteți gradul de IMPLICARE a elevilor
  • Îmbunătățiți PRONUNȚIA și INTONAȚIA elevilor
  • ȘTIȚI în orice moment ce fac elevii din clasă
  • Individualizați procesul de învățare în funcție de NIVELUL DE CUNOȘTINȚE

Contactați-ne pentru ProLang

Vă stăm la dispoziție pentru orice informații legate de laboratorul digital pentru limbi străine ProLang.

Contactați-ne pentru ProLang

    Mersi sus