Despre noi

Despre Quartz Matrix

Cu o experiență de mai bine de 30 de ani, echipa Quartz Matrix demonstrează că soluțiile digitale pe care le propune sunt eficace, simple și permit rezolvarea rapidă a oricăror provocări. Prin Divizia NextClass venim cu produse moderne dedicate școlilor și universităților, unităților medicale, instituțiilor publice și companiilor, care asigură desfășurarea în siguranță a activității.

Prin soluțiile oferite contribuim la creșterea calității serviciilor și produselor clienților noștri și susținem accesul permanent la informație.

Produsele Quartz Matrix de monitorizare a consumurilor energetice, de comunicare prin digitalizare sau de învățământ la distanță conduc la:
– creșterea eficienței proceselor zilnice prin reducerea consumurilor;
– simplificarea transferului de informație;
– accesul universal la informație.

Punem mereu accent pe tehnologie și inginerie în segmentul business-to-business. Oferim soluții și servicii inovative, în pas cu evoluția tehnologiei, care permit răspunsuri prompte la provocările afacerilor și comunicării moderne.

Avem 15 ani de când implementăm proiecte și soluții inovatoare în domenii de tehnologie avansată. Quartz Matrix se remarcă ca pionier în IoT și Industry 4.0 în România.

Continuăm să investim în cercetare și în dezvoltarea unor soluții eficace încă de la prima utilizare, în orice domeniu de activitate. Răspundem întotdeauna provocărilor tehnologiei. Suntem pregătiți să oferim soluțiile care să permită saltul spre transformarea digitală a unei afaceri, a unei companii, a unei instituții.

Echipa Quartz Matrix privește întotdeauna spre viitor.

„Misiunea noastră declarată este să dezvoltăm permanent servicii de înaltă calitate și să oferim soluții complete și inovatoare, bazate pe ultimele tehnologii, pentru ca toți clienții noștri să-și atingă obiectivele.”

Mihai SUCHAR
Director general Descarcati brosura de prezentare Quartz MatrixDescarcati brosura de prezentare Quartz Matrix

Despre divizia educațională NextClass

Școala românească are nevoie să progreseze și să se adapteze noilor provocări. Să accepte că, mai ales după schimbările impuse de pandemia de coronavirus, tehnologia este o parte esențială a procesului educațional. Lecțiile online și comunicarea digitală între elevi și dascălii lor au devenit normalul acestei perioade și, chiar după revenirea copiilor și cadrelor didactice în sălile de clasă, vor rămâne o parte importantă a metodelor de predare, învățare și evaluare.

Noi, la Quartz Matrix, am înțeles nevoia acestei reorientări spre învățământul digital. Prin Divizia educațională NextClass ne implicăm activ în facilitarea accesului elevilor și profesorilor la tehnologia modernă. Pentru aceasta:
– investim în dezvoltarea de echipamente și soluții moderne care să susțină și să amplifice activitatea de creare de conținut digital;
– ne implicăm în instruirea profesorilor pentru a folosi tehnologia în activitatea didactică. Pentru aceasta, am creat la Iași un centru de formare în învățământ digital pentru cadrele didactice și personalul IT. Peste 700 de profesori au participat până acum la cursurile organizate de Quartz Matrix;
– specialiștii Diviziei educaționale NextClass oferă consultanța și suportul necesare în dezvoltarea proiectelor de dotare a școlilor cu tehnologie modernă.
– am realizat primul laborator fonetic digital fabricat în România pentru învățarea limbilor străine – ProLang. Realizat prin departamentul propriu de cercetare-dezvoltare, noua versiune a laboratorului a obținut, în 2017, premiul de excelență CNIV pentru implementarea și promovarea tehnologiilor moderne în educație și cercetare.

Toate acestea reprezintă felul nostru de a contribui activ la progresul școlii românești. Participăm la reclădirea pe principii moderne a unui sistem cu rădăcini puternice și rezultate apreciate peste tot în lume.

Inspectoratul Școlar Județean Iași apreciază în mod cu totul special sprijinul acordat de compania Quartz Matrix, succesul parteneriatului concretizându-se prin înființarea unui Centru de Formare pentru Educație Digitală, proiect deosebit de important pentru școala preuniversitară ieșeană.
Apreciem promptitudinea și empatia de care Quartz Matrix a dat dovadă pentru a organiza și derula activități care vin ca răspuns la schimbările rapide generate de pandemia de coronavirus, precum și nevoilor continue de pregătire și formare a cadrelor didactice. Ne manifestăm disponibilitatea de a colabora în proiecte viitoare pentru interesul școlii ieșene și al comunității căreia aceasta îi aparține.

Emanuela Pădurariu
Inspector informatică ISJ Iași Descărcați broșura Nextclass Descărcați broșura Nextclass
EXPERIENȚA NOASTRĂ
EXPERIENȚA NOASTRĂ

Promotori ai educației digitale în România

30 ani experiență în domeniul învățământului digital prin realizarea și implementarea de soluții integrate potrivite nevoilor mediului educațional.

Am dezvoltat ProLang - primul laborator fonetic digital pentru învățarea limbilor străine din România și l-am implementat în peste 500 de laboratoare în școlile din România.

În 2018 am lansat și demarat implementarea proiectului ACCED – Elevul de azi, creatorul de mâine, instruind activ peste 2000 de cadre didactice în utilizarea tehnologiilor digitale la clasă, cu scopul dezvoltării creativității copiilor.

În parteneriat cu ISJ Iași am lansat în 2020 Centrul de Formare pentru Educație Digitală dedicat profesorilor la nivel județean, asigurând dotările tehnologice și instruirea cadrelor didactice în utilizarea tehnologiei digitale în procesul de predare-învățare-evaluare.

DESCOPERĂ

De ce să lucrezi cu noi

Testăm tehnologiile Testăm tehnologiile

Oferim întotdeauna soluții testate de noi. Ne asigurăm astfel că acestea FUNCȚIONEAZĂ și în unitatea dumneavoastră de învățământ.

Proiectăm soluția potrivită Proiectăm soluția potrivită

Observăm ce folosiți și ținem cont de ceea ce vă doriți pentru a elabora cea mai potrivită soluție pe termen mediu și lung pentru educație digitală și o integrăm în infrastructura pe care o dețineți.

Managementul proiectului Managementul proiectului

Fiecare proiect de educație digitală va fi urmărit în cele mai mici detalii de un project manager dedicat din partea Quartz Matrix. Ne asigurăm astfel că livrăm o soluție 100% funcțională.

Implementăm soluția Implementăm soluția

Ne ocupăm de implementarea soluției agreate în cadrul unității dumneavostră de învățământ.

Instruim personalul didactic Instruim personalul didactic

Oferim instruirea cu formatori certificați a personalului didactic, pentru a ne asigura că soluția pe care o livrăm va fi folosită la întreaga capacitate.

Suport în utilizare Suport în utilizare

Oferim suport online și telefonic în ceea ce privește utilizarea soluției.

Asigurăm garanția soluției și trasabilitatea solicitărilor Asigurăm garanția soluției și trasabilitatea solicitărilor

Departamentul de mentenanță și service al Quartz Matrix asigură garanția soluției livrate, în condițiile unui SLA. Vă punem la dispoziție un punct unic de contact prin centrul de relații cu clienții.

Produse pentru educație, dezvoltate de parteneri cu renume Produse pentru educație, dezvoltate de parteneri cu renume

Soluțiile create de Quartz Matrix integrează tehnologii pentru educație dezvoltate de producători importanți la nivel mondial.

Echipa Nextclass

Proiecte de anvergură împreună

Echipa Quartz Matrix

Marketing

5 specialiști în marketing care se asigură că cele mai potrivite soluții pentru educație digitală ajung în vizorul dumneavoastră.

SENYS - eficiență energetică

11 ingineri în eficiență energetică lucrează alături de Divizia Educațională în proiecte de eficientizare energetică a unităților de învățământ și a clădirilor administrative.

www.senys.ro

Cercetare - Dezvoltare

8 specialiști în dezvoltare software, programatori care sunt alături de Divizia Educațională pentru a dezvolta soluții proprii pentru educație, precum ProLang, și pentru a adapta platforma de e-learning ACCED la cerințele clienților.

www.quartzmatrix.ro/dezvoltare-software

Contactați-ne pentru mai multe detalii

Contactați-ne pentru mai multe detalii

    Mersi sus