Ediția a II-a
Festivalul Tehnologiei în Educație

+ 600 de participanți inspirați de tehnologiile viitorului.

Organizatori

Prezentări Captivante

Inteligența artificială în inginerie: trecut, prezent, viitor

Prof. univ. dr. ing. Adrian Burlacu, Decanul Facultății de Automatică și Calculatoare, a explorat evoluția și impactul AI în inginerie.

O lecție în SmartLab

Anca Teutu, Business Developer Manager la Quartz Matrix, a demonstrat inovațiile SmartLab care transformă învățarea într-o experiență interactivă.

Soluții Lenovo pentru educație

Răzvan Pirtea, SMB Manager Lenovo, a subliniat soluțiile inovative Lenovo pentru sectorul educațional, îmbunătățind semnificativ procesul de învățare.

Parteneri

Experiența Edu Tech Fest

S-au susținut prezentări captivante despre inteligența artificială, soluțiile Lenovo pentru școli și o lecție interactivă SmartLab.

Expoziție interactivă cu cele mai noi tehnologii în domeniul educației și industriei au fost prezentate într-o expoziție captivantă: roboți, table interactive, imprimante 3D, ochelari VR etc.

Evenimentul a inclus demonstrații live de robotică, realitate virtuală, Industry 4.0, imprimare 3D și multe altele.

Festivalul a fost o călătorie care a deschis orizonturile și a stimulat imaginația elevilor în privința carierei și domeniului de studiu.

Networking- participanții au avut șansa de a se conecta cu studenți, profesori și pasionați de tehnologie.

Edu Tech Fest a demonstrat modul în care creativitatea, tehnologia și ingineria se intersectează și contribuie la progres și inovație.

Organizatorii Quartz Matrix și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași vă așteaptă la cea de-a III-a ediție Edu Tech Fest, în 2025!

Mersi sus