Forumul Educației România – Republica Moldova

Postat de Data: octombrie 30, 2023

Într-o lume aflată într-un proces accelerat de digitalizare, evaluarea învățării reprezintă o componentă esențială în asigurarea unui sistem educațional eficient și relevant.

În cadrul ediției a III-a a Forumului Educației România – Republica Moldova vom continua să explorăm provocările specifice și dilemele etice pe care le ridică tranziția către digitalizare și vom identifica practici promițătoare care să contribuie la o evaluare echitabilă și relevantă a învățării.

Forumul va găzdui prezentări remarcabile din partea experților și practicienilor în domeniul educației și tehnologiei din România și Republica Moldova, precum și sesiuni interactive de dezbateri și schimb de bune practici în cadrul celor 8 workshop-uri pe care vi le propunem și pentru care puteți opta la înregistrare.

Dorim să creăm un cadru propice pentru identificarea soluțiilor inovatoare, a experiențelor cu potențial de multiplicare, alături de cultivarea unei înțelegeri profunde cu privire la direcțiile viitoare de dezvoltare și colaborare dintre sistemele noastre educaționale, din perspectiva evaluării învățării în era inteligenței artificiale.

Ediția a III-a a Forumului Educației România – Republica Moldova va avea invitați speciali din Ucraina, colegi de la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Herța. Vom onora prezența lor cu contribuția noastră, a tuturor, pentru dotarea liceului cu resurse educaționale digitale pentru elevi.

Așadar, vă invităm să participați la Forumul Educației România – Republica Moldova și să contribuiți cu 50 lei pentru a susține dotarea Liceului „Gheorghe Asachi” din Herța, Ucraina cu echipamente IT, atât de necesare în contextul de război în care funcționează școlile din statul vecin.

Vă așteptăm cu drag la o nouă experiență de învățare, conectare și colaborare!

Mersi sus