Transformarea sălilor de clasă în hub-uri moderne de învățare: display Promethean

Postat de Data: aprilie 29, 2024

   În era tehnologiei și a educației digitale, Proiectul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) aduce o oportunitate inestimabilă pentru modernizarea și îmbunătățirea sistemului de învățământ din România. Unul dintre aspectele-cheie ale acestui proiect îl reprezintă implementarea unor soluții inovatoare pentru îmbunătățirea procesului de învățare. În acest sens, integrarea tehnologiilor interactive în sălile de clasă devine prioritate, oferind instrumente avansate pentru experiență educațională interactivă. În acest demers, Quartz Matrix ilustrează progresul în educația digitală, oferind display-uri interactive Promethean pentru facilitarea învățării și interacțiunii în clasă.

Ce înseamnă pentru tine ca beneficiar al dotărilor din PNRR?

   Imaginează-ți un spațiu de clasă transformat într-o scenă interactivă, unde fiecare lecție prinde viață și devine captivantă pentru fiecare elev. Cu display-urile interactive, elevii nu doar învață, ci interacționează direct cu materialele educaționale, stimulându-și creativitatea și implicarea.

   Chiar și în contextul specificațiilor minime impuse, display-urile interactive Promethean sunt o alegere excepțională, oferind o experiență educaționalăsurprinzătoare. Acestea sunt dotate cu o rezoluție ultra-înaltă 4K UHD, tehnologia touch permite interacțiune cu până la 20 de puncte simultan.

  Conectivitatea extinsă permite integrare fluidă în infrastructura existentă. Funcționalitățile inovatoare includ recunoașterea gesturilor și a scrisului similar cu cel pe hârtie, aceste display-uri redefinesc modul în care învățarea este percepută și experimentată în sălile de clasă moderne. Promethean își propune să ofere un mediu educațional de excepție, cu instrumente avansate ce inspiră creativitatea și implicarea activă a elevilor și a cadrelor didactice.

Experiența de utilizare la un alt nivel

   Interactivitatea și simplitatea sunt integrate în fiecare aspect al interacțiunii, oferind utilizatorilor o experiență fluidă și intuitivă. Cu acces la o varietate vastă de funcționalități și aplicații educaționale, fiecare activitate devine mai captivantă și mai eficientă.

    Indiferent dacă este vorba despre desen, adnotare, partajare de ecran sau orice altă acțiune, interacțiunea cu display-urile Promethean devine ai plăcută și eficientă pentru utilizatori. Nu doar că facilitează procesul de învățare, dar și îl transformă într-o experiență memorabilă și plină de satisfacție.

Consum de energie optim și tehnologii de vârf

   Cu o atenție deosebită acordată eficienței energetice, display-urile interactive Promethean își mențin consumul la cote minime, contribuind la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

  Certificările CE, FCC, IC, UL, CUL, CB, RCM și Energy Star atestă angajamentul pentru standardele de calitate și sustenabilitate. Display-urile Promethean, cu consum maxim de 195 W și eficiență energetică optimizată, sunt ideale pentru școli preocupate de mediu. În același timp, tehnologiile de vârf asigură performanțe excelente și fiabilitate pe termen lung, garantând o investiție sustenabilă în educație.

Software educațional inclus și suport constant

   Aplicațiile educaționale gratuite, precum Whiteboard, Annotate, Timer și ActivInspire, ajută profesorii să livreze lecții captivante. În plus, suportul și instruirea oferite atât online, cât și la fața locului asigură utilizatorilor o experiență optimă în utilizarea echipamentului și a software-ului asociat.

  Display-urile interactive Promethean – pot fi achiziționate prin PNRR și respectă standardele Ordinului ministrului educației nr. 6416/15.12.2022.

   Proiectul PNRR reprezintă o oportunitate unică de transformare a sistemului de învățământ românesc prin tehnologie de vârf. Display-urile interactive Promethean nu sunt doar echipamente educaționale, ci catalizatori ai inovației și excelenței în procesul de învățare.

   Dacă doriți să aflați mai multe informații, vă încurajăm să nu ezitați să ne contactați!    Suntem aici pentru a răspunde la orice întrebări sau solicitări aveți și pentru a vă oferi sprijinul necesar în alegerea cea mai potrivită pentru nevoile dvs.

Mersi sus