Display-uri interactive și table interactive Promethean

Concepute de profesori.

Dezvoltate de Promethean.

Perfecte pentru educație.

Comandați table interactiveComandați table interactive Comandați display-uri interactiveComandați display-uri interactive

Promethean este lider mondial în echipamente interactive pentru educația digitală (table interactive și display-uri interactive) și este prezent, prin produsele sale dedicate exclusiv acestui domeniu, în peste 150 de țări. Compania are o istorie de un sfert de secol și își dezvoltă produsele alături de o comunitate de peste 4,5 milioane de profesori și elevi din întreaga lume. Tocmai din acest motiv soluțiile Promethean au fost adoptate în peste UN MILION de săli de clasă. În plus, software-urile ActivInspire și ClassFlow destinate realizării lecțiilor digitale și pentru predare-evaluare interactivă au fost premiate ani la rând cu locul I la nivel mondial (World’s 1st IWB, 1st IFPD, 1st software).

Quartz Matrix este partener Promethean în România, ceea ce ne permite să oferim cadrelor didactice și școlarilor din țara noastră acces la tehnologie premium dedicată educației digitale.

Promethean pune la dispoziția profesorilor o platformă online de training și instruire în utilizarea display-urilor și a software-ului educațional ActivInspire. Accesul în platformă se face în baza unui user și a unei parole, asigurând astfel o experiență de învățare personalizată. La finalul fiecărui curs se eliberează certificat.

Accesați platforma de învățare PrometheanAccesați platforma de învățare Promethean Aflați mai multe despre display-urile PrometheanAflați mai multe despre display-urile Promethean

Din pasiune pentru educație

La fel ca întreaga societate, școala se confruntă cu o presiune în creștere pusă pe profesori: timp parcă tot mai puțin și mai comprimat pentru predarea lecțiilor, iar volumul de muncă tot mai mare. La acestea se adaugă și provocările pe care le aduce tehnologia, dar și necesitatea de a respecta limitele unor bugete care trebuie să suporte cheltuieli în creștere.

În aceste condiții, orice investiție trebuie să ușureze condițiile de muncă ale dascălilor. Aceasta este, de fapt, calitatea esențială a ecranelor ActivPanel din seria Elements, care sunt rezultatul experienței de peste două decenii a Promethean în dezvoltarea tehnologiilor care îmbunătățesc mediul de predare și învățare. Produsul se bazează pe o filozofie de design centrată pe feedbackul utilizatorului și pe cunoașterea pieței.

Fiecare detaliu a fost atent analizat de Promethean, ceea ce face ca ecranele Activ Panel să reprezinte o soluție avansată și flexibilă, adresată în mod direct necesităților profesorilor, managerilor de școli și profesioniștilor din domeniul IT.

Display interactiv ActivPanel Cobalt 75

Display interactiv ActivPanel Cobalt 75"

21018.95 lei (include TVA)

Descărcați prezentarea și fișa tehnicăDescărcați prezentarea și fișa tehnicăDescărcați prezentarea și fișa tehnică
Display interactiv ActivPanel Titanium 70

Display interactiv ActivPanel Titanium 70"

Descărcați prezentarea și fișa tehnicăDescărcați prezentarea și fișa tehnicăDescărcați prezentarea și fișa tehnică
Pachet interactiv tablă 88

Pachet interactiv tablă 88" + videoproiector distanță normală

6297 lei (include TVA)

Descărcați descrierea pachetuluiDescărcați descrierea pachetuluiDescărcați descrierea pachetului
Pachet interactiv tablă 78

Pachet interactiv tablă 78" + videoproiector short-throw

7399 lei (include TVA)

Descărcați descrierea pachetuluiDescărcați descrierea pachetuluiDescărcați descrierea pachetului

Display-urile interactive Promethean

3 ani garanție - Rezoluție 4K UHD (3840 x 2160 @ 60 Hz) - Durată de viață de 50.000 ore - Suport 24/7 oferit de producător

Software pentru lecții interactive inclus

Software pentru lecții interactive inclus

Software-ul premiat Promethean ActivInspire și software-ul în cloud ClassFlow sunt furnizate împreună cu display-urile.

  • ActivInspire vă permite să creați și să predați lecții interactive. Predați lecții interactive folosind software-ul educațional Promethean – furnizat în mod standard cu display-urile Promethean. Biblioteca de resurse myPromethean oferă utilizatorilor ActivInspire acces la peste 30.000 de flipcharturi care au fost create de către profesori pentru profesori. Profesorii pot căuta, filtra, previzualiza și descărca cu ușurință flipcharturi, economisind timp valoros petrecut cu pregătirea lecțiilor.
Aflați mai multe despre ActivInspireAflați mai multe despre ActivInspire
  • ClassFlow este un software de predare a lecțiilor online. Oferă instrumente avansate de colaborare în sala de clasă și resurse interactive ce pot fi accesate oriunde v-ați afla, în orice moment. ClassFlow oferă acces la marketplace cu lecții interactive create de alți profesori din întreaga lume sau Promethean, gratuite sau contra cost. De asemenea, ClassFlow permite crearea de lecții interactive, teste online.
Aflați mai multe despre ClassFlowAflați mai multe despre ClassFlow
Inteligente tehnologic

Inteligente tehnologic

O soluție cu adevărat „la cheie”, display-urile Promethean sunt „plug and play” în mod standard, făcând mai ușoare ca niciodată configurarea și administrarea tehnologiei în sala de clasă. Participarea sporită a tuturor elevilor la toate nivelurile este asigurată prin înalta capacitate de calcul încorporată, oferind acces la aplicații și conținut preîncărcat intuitiv – plus opțiuni suplimentare de particularizare.

Intuitive și ergonomice

Intuitive și ergonomice

Special gândite pentru mediul sălii de clasă, display-urile Promethean oferă o experiență intuitivă a utilizatorului prin intermediul Unified Menu (meniului unificat) – făcând navigarea către aplicații, conținut și resurse simplă, rapidă și facilă, prin asocierea interfeței și pictogramelor cu raza de percepție naturală și de acces ergonomic a utilizatorilor. Luând în considerare experiența de predare din perspectiva instruirii în fața clasei, consola de control ergonomică, orientată unghiular, le permite profesorilor să navigheze rapid, intuitiv și direct către meniul unificat, comenzile de volum sonor, selecția sursei și multe altele…

Experiență naturală de scriere

Experiență naturală de scriere

Întrucât Promethean înțelege importanța experienței scrierii, a dezvoltat tehnologia de scriere Vellum, pentru a oferi o experiență de scriere naturală și precisă. Scrierea pe display-urile Promethean este la fel de naturală precum scrierea cu stiloul pe hârtie.

Tablă interactivă / Whiteboard

Tablă interactivă / Whiteboard

Un important avantaj al display-urilor Promethean este că pot fi folosite ca table interactive. Aplicația Whiteboard (Tablă) poate fi lansată fără să fie necesară conectarea la un computer. Profesorii și elevii pot colabora printr-un număr de până la 20 de puncte de atingere simultană, inclusiv cu stiloul ori cu palma. Astfel, lecțiile pot fi predate într-un stil atractiv și interactiv pe o suprafață care se dovedește, practic, nelimitată.

Aplicații la îndemână

Aplicații la îndemână

De la gama preîncărcată de aplicații esențiale interactive până la capacitatea de a descărca o multitudine de aplicații educaționale din Promethean Store, Promethean Locker economisește timp și face predarea prin tehnologie mai ușoară, oferind un punct unic de accesare, lansare și administrare a aplicațiilor.

Costuri mici de funcționare

Costuri mici de funcționare

Soluțiile certificate Energy Star și eliminarea necesității înlocuirii becurilor de proiector (precum în cazul tehnologiilor de proiecție mai vechi), fac din display-urile Promethean o alegere tehnologică rentabilă pe termen îndelungat – reprezentând o investiție cu beneficii reale chiar și atunci când bugetele sunt limitate.

Partajare ecran

Partajare ecran

Colaborați cu ușurință de oriunde din sala de clasă cu ajutorul aplicației Screen Share. Partajați fără fir până la 4 ecrane simultan și gestionați un număr de până la 39 de dispozitive conectate, prin intermediul Waiting Room (Sălii de așteptare).

Aflați mai multe despre Share ScreenAflați mai multe despre Share Screen
Experiență personalizată

Experiență personalizată

Profilurile de utilizatori permit conectarea în siguranță la propriul profil personalizat a unui număr de până la nouă profesori pe un singur display – datele, fișierele și aplicațiile fiind protejate prin cod PIN.

Elevii care aud mai bine învață mai bine

Elevii care aud mai bine învață mai bine

Difuzoarele display-urilor sunt orientate frontal, au tonuri joase amplificate și sunt capabile să acopere încăperea în sunet cu scală completă și fidelitate superioară.

Wi-Fi® și Bluetooth® pentru conectivitate avansată

Wi-Fi® și Bluetooth® pentru conectivitate avansată

Asigură flexibilitatea necesară pentru necesități variate de lucru în rețea și oferă mobilitate sporită în sala de clasă. Conexiunea Bluetooth permite conectarea de accesorii și echipamente bazate pe STEAM, precum roboți și senzori de laborator.
Conectivitate și stocare

Conectivitate și stocare

Display-urile Promethean beneficiază de viteza, securitatea și fiabilitatea sistemului de operare Android, cu până la 4 GB of RAM, 64 GB de spațiu destinat stocării și integrare Gigabit LAN.

Platformă de servicii în cloud

Platformă de servicii în cloud

Prin intermediul Cloud Connect, profesorii pot salva, muta și accesa conținut direct cu Google Drive și OneDrive, fără a fi necesară descărcarea vreunei aplicații.

Administrare facilă a display-urilor

Administrare facilă a display-urilor

Utilizând Promethean Panel Management, administratorii IT pot gestiona centralizat, din orice locație, configurațiile, setările și restricțiile ecranelor, pentru a furniza experiențe mai sigure și mai consecvente în multiple locații școlare.

Display-urile interactive create de Promethean sunt dotate cu un modul upgradabil Android, ceea ce oferă o experiență similară lucrului pe tablete. Acest fapt permite:

  • accesarea și descărcarea aplicațiilor pentru utilizarea în sala de clasă.
  • conectarea unor smartphone-uri, tablete, laptopuri pentru a distribui conținut către elevi.
  • conectarea unor dispozitive bluetooth, precum tastaturi muzicale, senzori digitali sau roboți.
Aflați mai multe despre Panel managementAflați mai multe despre Panel management

 

Contactați-ne pentru display-uri interactive și table interactive Promethean

Contactați-ne pentru display-uri interactive și table interactive Promethean

    Mersi sus