Tehnologie Promethean 2023 în clasele din România – Descoperă tablele interactive tip display Activ Panel 9 și Activ Panel 9 Premium

Postat de Data: februarie 2, 2023

Promethean, liderul mondial în echipamente interactive pentru educația digitală, lansează în România prin partenerul Quartz Matrix, noul display interactiv ActivPanel, care oferă funcții îmbunătățite față de tehnologiile anterioare.

Display-urile interactive Activ Panel 9 și Activ Panel 9 Premium inovează prin tehnologia 2023, brevetată de Promethean – ActivSync, ce permite salvarea fișierelor din aplicațiile Whiteboard, captură ecran sau înregistarea lecțiilor direct pe dispozitivul profesorului. De asemenea, utilizatorii beneficiază de setări personalizabile și o mobilitate îmbunătățită, dată de telecomanda intuitivă, ce poate fi folosită de oriunde din clasă. Învățarea hibridă, asincronă sau sincronă e la doar câteva setări distanță, iar experiența de studiu este mult facilitată.

Display-urile interactive Promethean – pot fi achiziționate prin PNRR și respectă standardele Ordinului ministrului educației nr. 6416/ 15.12.2022.

Quartz Matrix este partener Promethean în România și astfel unitățile de învățământ au acces la cele mai noi tehnologii în domeniu. Oferim produse direct din stoc, consultanță, montare și instruire în utilizarea display-urilor interactive Promethean. Motivele pentru care aceste dispozitive ar trebui să se regăsească în fiecare școală modernă sunt multiple.

În primul rând, este vorba despre accesul la tehnologii inovatoare 2023, ce susțin procesul de predare, învățare, evaluare. De exemplu, profesorii pot înregistra lecțiile și sunetul pe ActivPanel și le pot reda elevilor în sala de clasă sau acasă pentru se asigura că niciun elev nu rămâne cu lecția nepredată.

În plus, odată cu achiziția unui display interactiv, școlile beneficiază de software educațional Activinspire inclus pe viață, acces la platforma de training pentru profesori și o generoasă bibliotecă cu resurse şi lecții digitale.

Display-urile interactive Promethean reprezintă o soluție sustenabilă și sigură  – este garantată confidențialitatea și siguranța datelor personale. Accesul se poate realiza cu ușurință printr-o parolă,  cu ajutorul unui cod QR, prin aplicația de pe desktop sau prin card NFC.

Este important de precizat că display-urile interactive Promethean respectă Ordinul ministrului educației nr. 6416/ 15.12.2022, privind standardele echipamentelor tehnologice ce pot fi achiziționate prin PNRR ”, a precizat Magdalena Olaru, managerul Departamentului de Soluții Educaționale din cadrul Quartz Matrix.

Display interactiv Activ Panel 9 sau Activ Panel 9 Premium?

Pe pagina dedicată din cadrul site-ului nextclass.ro găsiți toate detaliile cu privire la cele două modele noi de display-uri interactive Promethean – inclusiv fișe tehnice, declarații de conformitate sau caiete de sarcini, pentru fiecare mărime a diagonalei. De asemenea, vă stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare – tot ce trebuie să faceți este să ne contactați.

Școala prezentului este digitală, iar display-urile interactive fac învățarea mai frumoasă și mai atractivă. 

Mersi sus