Display-urile interactive Promethean – pe primul loc la nivel mondial în alegerile instituțiilor de învățământ

Postat de Data: martie 11, 2021

Promethean continuă să fie lider global în display-uri interactive, conform raportului Q4 2020 al Futuresource Consulting privind ecranele (display-urile) de tip interactiv la nivel mondial.

Ne bucurăm că, în calitatea noastră de parteneri Promethean în România, avem posibilitatea de a oferi instituțiilor de învățământ, publice sau private, tehnologie de top dezvoltată doar pentru educație, prezentă și utilizată în peste un milion de săli de clasă din întreaga lume.

Deși 2020 s-a dovedit a fi o provocare pentru sistemele de învățământ din întreaga lume, cererea de display-uri interactive pentru sălile de clasă a rămas ridicată.  Întrucât școlile din întreaga lume funcționează după modele hibride de învățare, tablele interactive și display-urile interactive continuă să rămână unul dintre cele mai bune instrumente din sălile de clasă, cu ajutorul cărora profesorii pot construi lecții interactive și da viață lecțiilor în orice mediu.

Cu excepția Chinei, Promethean este lider de piață în 2020, cu o cotă de 18% din piața totală de display-uri interactive. În plus, Promethean și-a menținut poziția de lider în SUA, Marea Britanie și Europa.

Succesul  Promethean este atribuit seriei sale de display-uri interactive ActivPanel® Elements (gamele Nickel, Cobalt și Titanium).  Promethean continuă tradiția de peste 20 de ani  de a dezvolta produse special create pentru educație, concepute de profesori pentru profesori. Meniul display-urilor este întotdeauna accesibil și permite profesorilor să se deplaseze fără probleme între conținut și resurse, fără a perturba fluxul lecției. Display-urile interactive de la Promethean includ software-ul de livrare a lecțiilor Promethean ActivInspire ™ și ClassFlow ™, cu ajutorul cărora profesorii pot realiza lecții, activități și teste interactive, având acces la mii de resurse captivante create de profesori din întreaga lume.

“Promethean is dedicated to helping educators and information technology professionals deliver an elite learning experience regardless of location or resources now and in the future,” declară Vin Riera, Chief Executive Officer la Promethean. “We are proud to be a leader in this space and see solutions like our ActivPanel Elements Series enable dynamic learning environments across the world.”

Mersi sus