Tabla interactivă, un nou instrument in sprijinul profesorilor

Postat de Data: iulie 31, 2017

Incepem astazi un nou proiect dedicat invatamantului interactiv prin lansarea unui blog specializat dedicat tehnologiilor pentru invatare. Veti gasi aici toate informatiile de care aveti nevoie pentru a dezvolta proiecte educationale si a creste atractivitatea, implicarea si eficienta orelor de curs.

Mai mult decat atat, vom crea o comunitate in care toate persoanele interesate de educatia moderna vor avea posibilitatea sa comunice: elevi, profesori, parinti, bunici si noi, Quartz Matrix, unul dintre principalii furnizori de tehnologii educationale din Romania.

Avem multe povesti de succes cu oameni entuziasti si preocupati de educatia copiilor pe care dorim sa le comunicam si sa le multiplicam. Si pentru ca este o zi speciala vom incepe cu povestea Scolii Speciale din Pascani, judetul Iasi, “o scoala speciala facuta de oameni speciali pentru copii speciali”. Este o scoala care te face sa fii mai bun, mai vesel, mai fericit pentru ca aici copii iti zambesc si te imbratiseaza atunci cand le vorbesti.

O lectie predata cu ajutorul tehnologiilor moderne i-a determinat sa fie activi, sa invete si sa raspunda la ora, sa fie atenti si sa retina informatiile.

Va invitam sa vizionati filmul acestei povesti:

Mersi sus