Bett Global 2023 – Peste 600 de producători de soluții digitale dedicate educației

Postat de Data: aprilie 10, 2023

Echipa noastră a fost prezentă și în acest an la cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor pentru educație Bett Global.

Ediția din acest an a întrunit peste 600 de producători de soluții digitale pentru educație, peste 30.000 de participanți din peste 123 de țări și circa 7500 de discuții și schimb de experiențe, impresii, idei.

Pe parcursul celor 3 zile am vizitat stand-urile celor mai mari producători de tehnologii pentru educație și am identificat noi platforme care pot fi integrate și în școlile din România.

Ce-am văzut și descoperit la Bett? 

  • Display-uri interactive Promethean – dedicate educației

În cadrul târgului cei de la Promethean au prezentat gama noua de display-uri interactive Active Panel 9 și Active Panel 9 Premium și platforma Explain Everything.

  • Soluțiile VR Veative Labs

  • Roboței programabili Skriware

  • Creionul 3D

Cu ajutorul creionului 3D elevii își dezvoltă creativitatea și desenează în timp real un produs care prinde viață în format fizic, creionul deține 8 trepte de viteză și se alimentează prin cablu USB.

Creionul îl puteți achiziționa chiar acum! Pentru mai multe detalii contactați-ne: https://nextclass.ro/contact/

Ediția din acest an Bett a fost una specială pentru noi, ni s-a confirmat încă o dată că suntem parteneri de încredere pentru producătorii de tehnologii din întreaga lume.

Fiți cu ochii pe noi pentru mai multe produse noi!

 

 

 

 

Mersi sus