Eficiență și performanță în învățământ: produsele educaționale ASUS cresc interactivitatea la ore și dezvoltarea abilităților digitale ale elevilor

Postat de Data: martie 13, 2023

Realitatea este digitală, de aceea școala și educația, în general, se pliază noii paradigme. În acest context, abilitățile tehnologice ale elevilor devin esențiale.  ASUS a dezvoltat o gamă largă de produse special gândite pentru mediul educational ce include laptopuri, chromebook-uri și sisteme all in one, care pot ajuta elevii să-și dezvolte și să-și îmbunătățească abilitățile digitale. Mai mult decât atât, toate echipamentele tehnologice ASUS pentru învățământ respectă Ordinul ministrului educației nr. 3.497/30.03.2022, privind standardele la care pot fi achiziționate prin PNRR.

83% dintre profesori consideră că tehnologia trebuie integrată în lecții. Dispozitive și soluții gata de utilizare de la ASUS pentru școli

Potrivit statisticilor, 54% dintre profesori inovează prin folosirea tehnologiei ca instrument în educație și majoritatea dascălilor, adică peste 83% dintre aceștia, consideră că tehnologia ar trebui integrată în lecții. Pornind de la această realitate, echipamentele ASUS permit elevilor și profesorilor să se conecteze în moduri inovatoare.

Dispozitivele sunt ideale atât pentru învățământul hibrid, cât și pentru educația din sala de clasă. De exemplu, pot fi folosite pentru prezentări și proiecte multimedia. Sunt ideale pentru cercetare și documentare prin accesarea cu ușurință a resurselor online precum enciclopedii, materiale didactice, articole sau videoclipuri. De asemenea, facilitează comunicarea și colaborarea între elevi și cu profesorul, ceea ce dezvoltă și abilitățile de lucru în echipă. Interactivitatea la ore poate fi crescută prin exerciții și jocuri educaționale.  Nu în ultimul rând, profesorii pot utiliza dispozitivele ASUS pentru a crea teste și evaluări online, precum și pentru a monitoriza progresul elevilor.

Consultanță și capacitatea de a livra cele mai bune soluții tehnologice ASUS pentru educație

QuartzMatrix împreună cu partenerul ASUS EDUCATION oferă o soluție fiabilă și potrivită cerințelor educaționale. Experiența, serviciile de consultanță și capacitatea de livrare a produselor educaționale ASUS, ce au garanție 3 ani, reprezintă principalele beneficii, pe care Quartz Matrix le oferă indiferent de mărimea proiectului. Produsele ASUS sunt ideale pentru digitalizarea educației în cadrul proiectelor PNRR si PNRAS. Accentul cade pe gama Chromebook si ExpertBook pentru  clasă și AIO și Desktop, pentru laborator. Cotnactați-ne pentru detalii și proiecte personalizate!

Mersi sus