Am fost la BETT Londra – cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor pentru educație!

Postat de Data: martie 30, 2022

Am fost la BETT Londra, cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor pentru educație. Ediția de anul acesta a reunit peste 400 de expozanți și a atras peste 200.000 vizitatori din întreaga lume. Am fost și noi printre ei, iar ceea ce am văzut la BETT este prezentul educației: display-uri interactive, platforme educaționale de predare – învățare – evaluare, resurse digitale interactive, platforme pentru management educațional, soluții de securitate cibernetică, roboți programabili și STEM, VR.

Display-uri interactive – tehnologia prezentului și a viitorului

Desigur că Promethean, liderul mondial în display-uri interactive, a fost prezent la BETT Londra. Desigur că l-am vizitat, fiind parteneri Promethean în România. Ni s-a confirmat încă o dată că  display-urile Promethean sunt potrivite pentru educație. Funcționalitățile, software-ul educațional, designul și caracteristicile tehnice au fost gândite și dezvoltate pentru profesori și elevi. Let’s do something brilliant! Contactați-ne pentru display-urile interactive Promethean!

Este important să știți că display-urile interactive reprezintă ultima tehnologie în materie de interactivitate, toți producătorii de table interactive fiind prezenți la BETT cu gama de display-uri interactive.

Scottie Go! Joc pentru orele de informatică – învățarea algoritmilor

La BETT l-am cunoscut pe Scottie Go! În curând îl veți putea cumpăra de la noi. Cu Scottie Go! copiii cu vârste între 6-15 ani învață într-un mod interactiv programare.

 

 

Platforme educaționale și resurse digitale

Conținutul digital pentru lecții interactive este extrem de generos. Am regăsit la BETT zeci de platforme de predare – învățare – evaluare pentru susținerea de lecții interactive. Deși sunt în limba engleză, am identificat platforme care pot fi integrate și în școlile din România.

Stați cu ochii pe noi! Urmează surprize plăcute.

 

 

 

 

 

Mersi sus